Aut. Køle- og Varmepumpeservice
LG-logo

LG Nordic Prestige 9, luft/luft varmepumpen der leverer varme når det også er rigtigt koldt!

LG Nordic Prestige 9

Med LGs nye revolutionerende inverter teknologi der er specielt udviklet til det nordiske klima og vores kolde vintre, – samt deres effektive lydsvage drift og ikke mindst de stilrene skandinaviske designs, – er LGs luft/luft varmepumper et særdeles attraktivt valg når du søger en økonomisk luft/luft varmepumpe der også kan leverer varme når det virkeligt gælder!

LG logoHos Køl & Varmepumpeservice.dk forhandler og installerer vi hele LG Nordic Prestige og Libero modelprogrammet inklusiv testvinderen LG Nordic Prestige 9 som netop på vegne af den Svenske Energimyndighed har opnået den bedste samlede bedømmelse, som en luft/luft varmepumpe nogensinde har fået i test.

LG Nordic Prestige 9 er velegnet til opvarming (-samt køling) af boliger og store sommerhuse på helt op til 160 kvm, samt garager og lignende, med vedligeholdelses funktion.
Triple-filter og aktive plasma ioner beskytter indeklimaet mod dårlig lugt og bakterier.
Med en COP på hele 5,6 – og en årlig SCOP på 4,6 giver den A++ mærket LG Nordic Prestige 9 den bedste besparelse i drift, uanset hvor i landet du bor!

Download LG brochure:

Har du behov for mere information om LGs luft/luft varmepumper eller et tilbud på en installation, – venligst kontakt os!