VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice
Allaway centralstøvsuger

Allaway Centralstøvsugere – for et sundere og renere indeklima

Med en centralstøvsuger opnår du et sundere og renere indeklima, idet den udgående luft med mikropartikler, pollen, ubehagelig lugt og allergener føres væk fra indendørsomgivelserne og via installationen ud i det fri.


allaway

Vi forhandler finske Allaway der tilbyder centralstøvsugere i høj kvalitet til alle boligtyper og behov. Modeludvalget er bredt og fleksibelt, PM og BA-serien er de to klassiske villa modeller, de er nu suppleret med DV30 serien, der er beregnet for mindre huse eller rækkehuse.

Den nye kompakte og støjsvage Allaway Duo serie er udviklet specielt til mindre boliger som lejligheder og fritidshuse, den behøver ikke mere plads end at den f.eks. kan installeres i et skab.

Bedre ergonomi og mindre skrammer
Gør arbejdet lettere og behageligere at udføre. Med en centralstøvsuger installation er det slut med at trække rundt på en tung maskine der kan belaste ryggen unødigt og lave skrammer på møbler og paneler.

Er du interesseret i at høre mere om en centralstøvsuger-løsning til din bolig eller virksomhed, så kontakt os venligst for et uforpligtende møde eller et tilbud på en passende centralstøvsuger installation.