VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice

Firmaprofil

VE Godkendt InstallatørFirmaet Køl & Varmepumpeservice tilbyder alt i installation- og service af køle-, varmepumpe- og ventilationsanlæg til både bolig- og erhvervsejendomme. Med andre ord tilbyder vi vores kunder moderne Energikomfort! I daglig tale er vi nok mest kendt som “Køl & Varmepumpeservice” på markedet! Vi er VE Godkendt installatør.

Firmaet blev stiftet i 2009 og drives af Autoriseret Køletekniker Joachim Olofsson (Jool), der med mere end 30 års erfaring i branchen, er garanti for en høj faglighed og professionel rådgivning, hvad enten det drejer sig om mindre anlæg eller større komplekse løsninger indenfor industri og erhverv.

Vores kvalitetspolitik
Køl & VarmepumpeserviceKøl & Varmepumpeservice vil indfri kundernes forventninger til firmaets ydelser og leverancer i enhver henseende og derved skabe tillid til virksomhedens faglige og markedsmæssige formåen. Virksomheden ønsker, at kunderne får det indtryk og den oplevelse, at deres synspunkter høres og at samarbejdet foregår ukompliceret og professionelt.
Dette betyder, at virksomheden vil bestræbe sig på at:

  • Firmaet leverer rette produkt til rette tid.
  • Opfylde alle relevante kundekrav og overholde alle lov- og myndighedskrav i forbindelse med arbejde på køleanlæg og serviceopgaver.
  • Arbejde på at opnå en høj grad af tilfredshed hos kunder og andre interessenter.
  • Ledelsen bidrager aktivt til at sikre den medarbejderuddannelse/-udvikling, som er nødvendig for at opfylde gældende politik og mål.

Teknisk support og service for Danfoss & Thermia Varmepumper

Køl- & Varmepumpeservice har ligeledes mange års erfaring indenfor installation af alle typer varmepumper og vi udfører teknisk support og service for Thermia og Danfoss i Danmark.

Certificeret Kølevirksomhed.

Siden December 2009 har Køl & Varmepumpeservice.dk været certificeret som Sagkyndig Virksomhed under ISO 9001:2015 Kvalitestsledelsessystemet.

Denne certificering giver Virksomheden retten til at fortsætte med at drive autoriseret Kølefirma i Danmark fra 1. Januar 2010, og sikrer samtidig vores kunder kvalitetsprodukter og installationer, som overholder de gældende lovgivninger og de nye krav til dokumentation.

Medlem af Dansk Køl & Varme

Vi er medlem af Dansk Køl & Varme, som er brancheforeningen for autoriserede kølefirmaer i Danmark.
At være medlem af Dansk Køl & Varme er et kvalitetsstempel af en Køle-virksomhed.
Det forpligter og sikrer vore kunder, at både produkt og service altid er af højeste kvalitet.

Køl & Varmepumpeservice forhandler kun produkter fra anerkendte fabrikanter og producenter, hvilket er vores kunders garanti for driftsikre installationer med lang levetid. Alle nødvendige el- og vandtilslutninger udføres af autoriseret samarbejdspartnere.


Find os på Håndværkerlisten


Om Køl & Varmepumperservice i pressen

Læs artikel om firmaet i Sydsjællands Tidende, Uge 52.