Firmaprofil

Køl & VarmepumpeserviceFirmaet JOOL Køl & Varmepumpeservice tilbyder alt i installation- og service af køle-, varmepumpe- og ventilationsanlæg til både bolig- og erhvervsejendomme. Med andre ord tilbyder vi vores kunder moderne Energikomfort! I daglig tale er vi nok mest kendt som “Køl & Varmepumpeservice” på markedet!

Firmaet blev stiftet i 2009 og drives af Autoriseret Køletekniker Joachim Olofsson (Jool), der med mere end 30 års erfaring i branchen, er garanti for en høj faglighed og professionel rådgivning, hvad enten det drejer sig om mindre anlæg eller større komplekse løsninger indenfor industri og erhverv.

Teknisk support og service for Danfoss & Thermia Varmepumper

Køl- & Varmepumpeservice har ligeledes mange års erfaring indenfor installation af alle typer varmepumper og vi udfører teknisk support og service for Thermia og Danfoss i Danmark.

Certificeret Kølevirksomhed.

iso-9001-2008-1Siden December 2010 har Køl & Varmepumpeservice.dk været certificeret som Sagkyndig Virksomhed under ISO 9001:2008 Kvalitestsledelsessystemet.

Denne certificering giver Virksomheden retten til at fortsætte med at drive autoriseret Kølefirma i Danmark fra 1. Januar 2010, og sikrer samtidig vores kunder kvalitetsprodukter og installationer, som overholder de gældende lovgivninger og de nye krav til dokumentation.

DS GARANTI

Vi er medlem af DS Håndværk & Industri og omfattet af DS GARANTI ordningen, der for private dækker fejl og mangler for op til kr. 100.000,-.
DS-garantien sikrer bl.a. at en privat kunde, som indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet det fejlbehæftede arbejde. Læs mere her!

Medlem af AKB

AKB_logoVi er medlem af AKB, som er brancheforeningen for autoriserede kølefirmaer i Danmark.
At være medlem af AKB er et kvalitetsstempel af en Køle-virksomhed.
Det forpligter og sikrer vore kunder, at både produkt og service altid er af højeste kvalitet.

Køl & Varmepumpeservice forhandler kun produkter fra anerkendte fabrikanter og producenter, hvilket er vores kunders garanti for driftsikre installationer med lang levetid.


Find os på Håndværkerlisten


Om Køl & Varmepumperservice i pressen

Læs artikel om firmaet i Sydsjællands Tidende, Uge 52.