VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice

Thermia Varmepumper – Maksimal Årsvirkningsgrad Giver Dig Maksimal Besparelse.

ThermiaThermia har igennem mange år opnået anerkendelse som førende producent af jord- og luft/vand-varmepumper i høj kvalitet til det krævende nordiske klima – hvad enten det drejer sig om en mindre villainstallation eller et større industrielt varmepumpeanlæg.

Thermia-diplomat-optimum-g3
Med innovative tekniske løsninger og overlegne årsvirkningsgrader*, kan en korrekt dimensioneret ny Thermia Optimum varmepumpeinstallation sikre dig en årlig besparelse på helt op til 80% uden at du behøver at gå på kompromis med effektivitet og komfort i din hverdag.

Thermia tilbyder et bredt produktprogram og med tilbehør som Thermia Online, har du mulighed for at fjernstyre og overvåge din varmepumpe fra hvilken som helst mobiltelefon, computer eller tablet via internettet – uanset hvor du befinder dig.

Jordvarme eller Luft/vand
Som godkendt forhandler og mangeårig installatør af Thermia’s Varmepumper kan vi tilbyde dig den rigtige løsning, – hvadenten behovet er et Diplomat Optimum jordvarmepumpanlæg eller et Luft/vand anlæg, baseret på Atria Optimum eller Atec serien.

Kontakt os gerne for mere information om Thermia varmepumper eller et uforpligtende tilbud på en installation af en Thermia varmepumpeløsning til særdeles attraktive priser.

* Årsvirkningsgraden er en måleenhed for hvor effektiv din varmepumpe er i løbet af et år, hvor både kolde og varme perioder såvel som produktion af varmt brugsvand er medregnet.