VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice
Jordvarmepumpe installation

Energistyrelsens Bygningspulje er opbrugt, hvad gør jeg nu?

Energistyrelsens Bygningspulje, som åbnede onsdag den 7. april 2021, meldte hurtigt “udsolgt” for nye ansøgninger.

Fortvivl dog ikke!
For mange, var tilskuddet fra Bygningspuljen en vigtig faktor for deres beslutning om en investering i en ny varmepumpeløsning. Det kan derfor være frustrerende at skulle vente helt til august 2021, hvor næste runde åbner og hvor der, som før, ikke er garanti for et tilskud. Husk at du ikke samtidigt kan få tilskud og bruge dit håndværkerfradrag! Du har derfor stadig mulighed for at gennemfører dit projekt nu og samtidigt spare penge og Co2.

Udnyt dit håndværkerfradrag maksimalt!
Selvom du ikke fik del i den sidste tilskudspulje fra Energistyrelsen, så fortvivl ikke, – der er stadigt mange penge og CO2 at spare! Særligt hvis du vil konverterer fra et gammelt gas- eller oliefyr til en ny bæredygtig jordvarmepumpe installation. Håndværkerfradraget er i 2021 steget til 25.000 kr.
Fremfor at vente måneder på en ny tilskudspulje, som du måske ikke får en del af, – kan du i stedet for straks udnytte hele familiens håndværkerfradrag, samt den store daglige besparelse på op til 50% mindre energiforbrug i hverdagen, hvilket hurtigt betaler sig tilbage måned for måned.

Se dette eksempel, uden energitilskud:

Energiklasse A3Skift fra ældre oliefyr til en ny Thermia Calibra Eco Jordvarmepumpe (3-12 kW):

  • Et-plans Parcelhus, 148 km2
  • Samlet anlægspris med installation: 125.400,00 Kr.
  • Håndværkerfradrag 2021, 1. år: 23.580,00 Kr.
  • Tilbagebetalingstid: ca. 6 år inkl. fremtidige energibesparelser.
Thermia Calibra Eco varmepumpe
Thermia Calibra Eco

Thermia Calibra Eco har en høj SCOP-værdi på 5,96 og dermed en meget høj årsvirkningsgrad, hvilket giver et minimalt energiforbrug hele året rundt.
Thermia Calibra Eco fås i tre effektstørrelser: 2-8 kW, 3-12 kW og 4-16 kW og er den første jordvarmepumpe der anvender kølemidlet “R452B” – fremtidens mere bæredygtige kølemiddel!

Takket være den indbyggede teknologi for variabel varmtvandsmængde giver Thermia Calibra Eco dig en meget høj varmtvandskomfort. Det betyder at Calibra Eco kan levere store mængder varmt brugsvand til en lav pris – samtidigt med at brugsvandet i varmtvandsbeholderen opvarmes ekstra hurtigt ved store tapninger. (Derfor velegnet til familier med teenagere!)

Vi står – som altid – klar med kompetent rådgivning og vi hjælper dig gerne i mål med dit nye varmepumpe projekt.

Kom i dialog, kontakt os nu.