VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice
Thermia Jordvarmeanlæg

En Jordvarme installation betyder ikke at hele haven skal inddrages!

Varmepumpe illustration

Jordvarmepumper har vundet frem, som en af de mest energieffektive opvarmningskilder der findes på markedet i Danmark.

Du og din famile kan hente store besparelser på det årlige varmeforbrug ved at udskifte jeres varmekilde til en moderne jordvarmepumpe. Særligt hvis jeres ejendom nu har elvarme eller oliefyr.

Kundecase:

Familien Kristiansen brugte gennemsnitligt 20.600 kr. årligt på fyringsolie til opvarmning af deres 130 m2 store parcelhus fra 1965.

Det er en meget stor varmeregning, og det valgte de at gøre noget ved i efteråret 2019.

Mange alternative varmeløsninger var blevet undersøgt, – men valget blev endeligt til en Thermia jordvarmeløsning pga. den høje effektivitet (SCOP) som Thermia’s varmepumper tilbyder! Jordvarme er en meget konstant, stabil, sikker og langsigtet økonomisk løsning.

Thermia Jordvarme-løsning

– Og selve nedpløjningen af varmeslangen betyder idag ikke, at hele haven skal endevendes til ukendelighed, – med vores moderne maskiner og teknik kan vi udfører nedlægningen forholdsvist skånsomt, men helt uden spor efter arbejdet forbliver græsplanen naturligvis ikke.

De positive effekter er dog meget mere fremtrædende: Efter det første år har familie Kristiansen med deres nye Thermia Jordvarmepumpe sparet ca. 8500 kr. på varmeregningen, og dét selvom de holder en konstant temperatur, året rundt, på ca. 23 grader i hele huset.

Få en årlig SCOP på over 6,0 med en Thermia Atlas Jordvarmepumpe,

OBS: fra 15. oktober 2020 kan du få tilskud fra den såkaldte Bygningspulje til en række energiforbedringer, som f.eks. omlægning til jordvarme i helårsbeboelse.

Ønsket om et effektivt jordvarme-anlæg er for mange private bolig- og villa-ejere et rigtigt stort ønske. En ny, moderne og miljøvenlig varmepumpe, som fx. en Thermia Atlas varmepumpe med en SCOP på mere en 6,0, betyder idag, store besparelser på varmen, mere effektivtet og et mindre årligt driftsbudget!

Vælger du et effektivt jordvarme-anlæg, betyder dette dog ikke at hele haven skal omlægges for at opnå de aftalte mål! Med moderne teknik kan vi tilbyde vores kunder indbygning af vores jordvarme-anlæg og varmeslanger i selv de mest kompliceret og smukke haveanlæg, uden tab af effektivitet i selve varmepumpesystemet!

Thermia’s jordvarmevarmepumper er særdelels effektive og tilbyder markedets højeste ydelser indenfor bolig- og erhvervsejendomme, med suveræn økonomi og bedste komfort i hverdagen, – inklusiv enkel online betjening via Thermia Online App (Android & Apple IOS) . Alt i alt, opvarmnings-parameter der kan tiltale de fleste bolig- og ejendomsejere, udenfor de billige “fjernvarmeområder” i hele Danmark!

VE Godkendt InstallatørHos Køl & Varmepumpeservice har vi mere end 30 års erfaring i installation af Thermia jordvarmeanlæg i både Danmark og sydsverige – og vi yder også den lovpligtige service af din jordvarmepumpe installation (inkl. Danfoss modeller) til favorable priser hele året rundt i Danmark.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD NU!

#thermia #jordvarme #energitilskud #varmepumper