VE Godkendt Køle- og Varmepumpeservice
Thermia Atlas jordvarmepumpe

Med en ny Thermia Atlas jordvarmepumpe får du en SCOP-værdi på over 6,0!

Atlas Jordvarmepumpe fra Thermia

Samtidigt får du markedets mest støjsvage jordvarmepumpe, der igennem innovativ teknologi og nem betjening,

sikrer dig og din familie en særdeles høj daglig varmekomfort, med den – i særklasse – højeste årsvirkningsgrad på over 6,0!
Takket være brug af den nye Thermia HGW-teknologi, kan en Atlas 18 varmepumpe producerer helt op til 545 liter varmt vand*.
Udover den høje ydelse og det minimale energiforbrug, betyder det akustiske og minimalistiske design, at Atlas varmepumpen med et lydniveau på kun 30 – 43 db(A) er utrolig lydsvag i drift og derfor kan placeres nærmest overalt i din bolig.
Thermia Online Apps
Selve betjeningen af Thermia Atlas udføres nemt via det brugervenlige glas-display (farve-touchskærm), der er indbygget i selve kabinettet.

Alternativt kan du via Thermia Online – fjernstyre eller overvåge din Atlas varmepumpe fra din PC, Mac, Tablet, Mobil eller SmartPhone (Apps til både IOS og Android) online døgnet rundt.

Oplev Thermia Atlas varmepumpen her:

Thermia Atlas serien tilbydes i to effektstørrelser.Energiklasse A3

Atlas 12: 3-12 kW / 488 L varmtvand * til villaer af standardstørrelse.
Atlas 18: 4-18 kW / 545 L varmtvand * til villaer og ejendomme med større effektbehov.

Hvorfor skal jeg vælge en Thermia Atlas jordvarmepumpe løsning?

Det bør du primært, fordi du ønsker en økonomisk stabil, miljøvenlig og langsigtet varmepumpeløsning i et tidsløst design, baseret på jord-, sø- eller grundvandsvarme, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og ydelse.

Hos Køl & Varmepumpeservice har vi mere end 30 års erfaring i installation af Thermia jordvarmeanlæg i både Danmark og sydsverige – og vi yder også den lovpligtige service af din jordvarmepumpe installation (inkl. Danfoss modeller) til favorable priser hele året rundt i Danmark.

OBS: fra 15. oktober 2020 kan du få tilskud fra den såkaldte Bygningspulje til en række energiforbedringer, som f.eks. omlægning til jordvarme i helårsbeboelse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD NU!

Om Thermia AB varmepumper
Svenske Thermia AB har siden 1923 stået for innovation og høj kvalitet – og Thermia er pionerer indenfor udvikling og salg af varmepumper – og var helt tilbage i 1973, den første fabrikant i verdenen, der kunne tilbyde en varmepumpe med indbyggede varmtvandsbeholder på markedet.

En Thermia varmepumpe bliver stadigt udviklet ud fra de samme grundlæggende værdier: Brugervenlighed, effektivitet, varmesikkerhed, lang holdbarhed og en optimal totaløkonomi hele året rundt, – og dette i rigtigt mange år!
Indtil 2018 blev modelprogrammet fra Thermia Varmepumper primært solgt og markedsført som “Danfoss varmepumper” i Danmark – idag har Thermia A/S sin egen forhandling og salgsorganisation i Danmark.

HAR DU SPØRGSMÅL HØRER VI GERNE FRA DIG!

* 545 liter gælder Atlas 18 med fuldt udnyttet Thermia HGW-funktion. Atlas 12 giver 488 liter.